MILIEU

In nature there are neither rewards nor punishments;
there are consequences. – Robert Green Ingersoll

 

MILIEU

milieu

DV3 onderneemt duurzaam!

We zijn FSC®-gecertificeerd:
Deze internationale stichting stimuleert op een constructieve manier initiatieven tot sociaal, ecologisch en economisch verantwoord bosbeheer. Men geeft deze initiatieven een zichtbaar en geloofwaardig karakter door de producten uit gecertificeerde bossen een label toe te kennen. Het FSC®-logo mag enkel gebruikt worden als elke schakel van het proces gecertificeerd is (drukker, fabriek, verdeler) en het product dus volledig traceerbaar is.
Stalen kunnen bij ons aangevraagd worden.

We recycleren:
We doen beroep op een professioneel, gecertificeerd bedrijf voor recyclage en verwerking Het afval papier wordt strikt gescheiden volgens papiersoort. De chemische stoffen en solventen worden gerecycleerd.

We besparen energie:
Het is belangrijk dat de werkplaatsen op eenzelfde temperatuur en vochtigheidsgraad gehouden worden. Hiervoor gebruiken we een efficiënte en zuinige klimaatregeling. De permanente luchtbevochtiging zorgt er ook voor dat we minder energie verbruiken.

We zijn vriendelijk voor het milieu:
We lozen geen afval in de riolering. De standaard A-kwaliteit maco papiersoorten die we gebruiken zijn ECS-Chloorvrij gebleekt. We gebruiken inktsoorten op basis van plantaardige oliën.

We gebruiken 100% groene stroom